Not Loged In - Login Now or Create Account
Public Forums
Forums  Site News  A few glitches and a question...
 
AuthorComments:  Page: of 1 Page
MasterFygar
Member

Posts: 25
A few glitches and a question...
on 7/21/2009 8:59:01 PM
Whenever I try to view the FAQ, the forum rules, or update my scores it gives me the

Server Error in '/' Application.
The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested URL: (url I tried to go to)

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.3082; ASP.NET Version:2.0.50727.3082

screen. Also, how do I edit my forum stuff, such as avatar, or is there any way? Thanks!

EDIT: I figured out the avatar and stuff, sorry, but one new thing- the post count appears to be stuck at 0...


 
Auric
Founder

Posts: 132
RE: A few glitches and a question...
on 7/21/2009 9:37:07 PM
Yeah there are still a few things to fix for sure. Those links will be working in the next day or so.

The post count should be working now, as well. Once you add or edit one of you posts it should correct itself.

I drank WHAT!?! - Socrates
 
MasterFygar
Member

Posts: 25
RE: A few glitches and a question...
on 7/22/2009 11:23:55 AM
Sweet, it's all working 100% now. Thanks!


 
 Page: of 1 Page

Forums  Site News  A few glitches and a question...
 
Recent Scores
562,460
Justin Kvithyll
2/20/2018
170,440
Justin Kvithyll
2/20/2018
58,450
Justin Kvithyll
2/20/2018
91,600
Justin Kvithyll
2/20/2018
11,713,090
Justin Kvithyll
2/20/2018